Rulouri de zucchini cu branza

Un aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 zucchini potriviti ca marime
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • oregano
  • ceapa verde
  • branza de vaca

Mod de preparare

Un aperitiv gustos si rapid, potrivit pentru o masa de sarbatoare.

Zucchini-ul se taie in felii subtiri cu ajutorul unui peeler pentru legume, sau cu un cutit bine ascutit. Aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, si unge-le pe ambele parti cu amestecul format din uleiul de masline, usturoiul pisat, oregano si sare dupa gust. Lasa feliile de zucchini sa se “odihneasca” si porneste cuptorul, sa se incalzeasca. Ia feliile de dovlecel una cate una, si pune-le direct pe grill-ul cuptorului, si lasa-le cate 3 minute pe fiecare parte. Pune la capatul fiecarei felii, cate o lingura de branza amestecata cu ceapa verde tocata marunt si sare dupa gust.

Vei obtine aproximativ 15 rulouri ce pot fi servite imediat, sau pot fi pastrate la frigider pana a doua zi.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort Alin

Pentru ca nu ma pricep sa fac altfel de cadouri decat din cele dulci, am mesterit un tortulet pentru bunul nostru prieten...

Desert tort Alin
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca