Legumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt. maioneza in care pui sare (cat
Legumele se fierb separat, iar cand se racesc se toaca marunt.Galbenusurile fierte si cel crud se freaca cu uleiul pt. maioneza in care pui sare (cat crezi ) si lamaia stoarsa si strecurata de samburi. Ai grija sa pui uleiul treptat alternand cu lamaia, sa nu tai maioneza.Peste legumele tocate si reci se pune maioneza si se amecteca. Se lasa putina maioneza pentru ornat. Se condimenteaza cu putin piper si mustar dupa gust. Se pune salata in caserole, se intinde un strat subtire de maioneza peste care ornezi dupa imaginatie cu albusul fiert, gogosar, mazare, morcov etc. Nu pun castravete murat in salata pentru ca sotul meu are bila mai lenesa si in combinatia maioneza cu multe muraturi ii face probleme...Carne nu pun pentru ca asa-i place fiului meu...Am adaptat-o cerintelor ....dar e foarte gustoasa....Sarbatori fericite!
Se serveste rece dupa ce a stat in frigider in caserole cu capac neaparat.
Alte retete recomandate:
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti