Spanac englezesc

Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba descoperit. Cand e gata, se sc

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac
  • unt
  • sare

Mod de preparare

Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa fiarba descoperit. Cand e gata, se scurge foarte bine de apa, se pune putin unt proaspat si se serveste imediat, ca garnitura pe langa o friptura sau cu crochete, friganele, etc.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!