Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp de un sfert de ora. Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si
Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp
de un sfert de ora.
Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si se drege cu smantana.
Sosul se serveste langa sparanghelul scurs de apa si asezat pe un platou.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete cu sparanghel:
Sparanghel alb cu muschi
Risotto cu sparanghel
Sparanghel cu sunca
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj