Sparanghel cu sos de smantana

Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp de un sfert de ora. Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg sparanghel
  • 1/2 pachet de unt
  • 3 linguri de faina
  • 4 linguri supa de sparanghel (sau lapte)
  • 6 linguri de smantana
  • 1 lingura de sare

Mod de preparare

Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp

de un sfert de ora.

Se face un sos alb din faina, lapte si unt topit, care se fierbe si se drege cu smantana.

Sosul se serveste langa sparanghelul scurs de apa si asezat pe un platou.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete cu sparanghel:

Sparanghel alb cu muschi

Risotto cu sparanghel

Sparanghel cu sunca

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa