Sufleu de cartofi cu branza sarata

Sufleul de cartofi cu branza este unul dintre cele mai bune aperitive, care se poate servi atat cald cat si rece. Pentru a pregati aceata reteta avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • 3 oua.

Mod de preparare

Sufleul de cartofi cu branza este unul dintre cele mai bune aperitive, care se poate servi atat cald cat si rece. Pentru a pregati aceata reteta avem nevoie de cartofi, unt, cascaval si oua. Se fierb cartofii in coaja si se fac piure, prin presare sau se dau prin sita. Cand s-au racit se amesteca cu sare, cascavalul ras, galbenu­surile si untul. Se bat albusurile spuma tare si se amesteca in compozitie usor. Se unge un vas cu unt, se toarna sufleul in el si se introduce in cuptor sa se coaca.


Se poate servi cald sau rece.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos