Sufleu de cartofi cu cascaval si sunca

Taiem in cubulete cartofii curatati, cascavalul si sunca. Prajim faina in unt si diluam cu lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Asezonam cu sare, pip

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g cartofi fierti in coaja
  • 200 g cascaval afumat
  • 20 g fott carne de porc
  • 20 g faina
  • 20 g unt
  • 2 dl lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 1 dl smantana
  • 2 oua

Mod de preparare

Taiem in cubulete cartofii curatati, cascavalul si sunca. Prajim faina in unt si diluam cu lapte, apoi fierbem pana se ingroasa. Asezonam cu sare, piper, nucsoara. Dup ace s-a racit adaugam smantana, galbenusurile de ou sis puma de albusuri. Adaugam cu grija cubuletele de materiale, apoi punem intr-un vas termo-rezistnt si prajim in cuptor incins.
Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Dovlecei cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...