Delicioasa si rapida
Dovleacul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.
In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.
In alt bol se sparg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovleacul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze.
Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute in cuptorul preincalzit la 150 grade celsius.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii