Sufleu de dovlecei

Delicioasa si rapida

Portii
15
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc dovlecel ( 600 grame)
  • 300 gr branza telemea
  • 150 grame faina
  • 60 ml ulei
  • 5 oua
  • 1 morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 legatura de marar verde
  • 1 legatura de ceapa verde (frunzele doar)
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Dovleacul se spala si se rade pe razatoarea mare. La fel si ceapa, si se lasa jumatate de ora sa stea la inmuiat cu sare.

In alt bol se rade si branza telemea, peste care se adauga ardeiul taiat subtire cubulete sau julien dupa preferinte. Se pune si mararul taiat marunt si frunzele de la ceapa verde.

In alt bol se sparg ouale si se bat putin cu telul cat sa se desfaca albusul de galbenus. Peste oua se pune dovleacul si ceapa stoarse de zeama, se adauga apoi branza si restul ingredientelor. Se amesteca sa se omogenizeze.

Se cerne faina peste compozitie amestecand usor. La final se adauga si praful de copt.

Compozitia se pune in tava unsa si tapetata la copt pentru 30 de minute in cuptorul preincalzit la 150 grade celsius.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii