Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii. Se da la cuptor 12-15 minute. Se apasa
Se pune aluatul intr-o tava pastrand marginile de 1 cm. Se inteapa cu o furculita si se unge cu pasta de rosii.
Se da la cuptor 12-15 minute.
Se apasa aluatul care s-a umflat apoi asezam deasupra branza, sunca, ardeii si maslinele.
Se presara cu oregano si se mai da la cuptor 12 min. pana cand obtinem un aluat crocant.
Se presara cu frunze de rucola si se serveste.
Alte retete
Ciocolata de casa
Tort cu mere
Chec
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti