Tarta cu dovlecei

Tarta cu dovlecei este o reteta simpla si gustoasa. Ingredientele necesare sunt: aluat, dovlecei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 foaie de aluat fraged\ 4 dovlecei mici
  • 2 galbenusuri
  • 3 fire de ceapa verde
  • 4 felii de cascaval
  • ulei si sare

Mod de preparare

Tarta cu dovlecei se prepara astfel: spalam dovleceii si ii taiem in doua, pe lung. Ungem o forma de tarta cu putin ulei, intindem foaia de aluat si o taiem pe marginea tavii. Aranjam dovleceii in tava, punem feliile de cascaval si deasupra punem galbenusurile batira. Dam gust cu sare si piper.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele din ovaz si quinoa

retete de post creative Bune, bune de tot, daca nu le-as fi facut eu, nu mi-as fi dat seama ca nu sunt cu carne ! Gustul...

Chiftele din ovaz si quinoa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca