Tartine cu dovleac copt

Tartinele cu dovleac copt se pregatesc foarte repede. Pentru aceste aperitive cu dovleac mai aveti nevoie de margarina, zahar, scortisoara, zahar vanilat, nuci si paine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr dovleac
  • 4 linguri zahar
  • 1 lingurita margarina
  • 1 varf cutit scortisoara
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 paine
  • 10 nuci intregi
  • ulei

Mod de preparare

Dovleacul se taie felii, se spala si se stropeste cu putin ulei. Se pune apoi la copt 20 de minute. Dupa ce dovleacul s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pune in tava paine taiata felii, ca sa se rumeneasca frumos. Se scoate miezul dovleacului, inca fierbinte si se pune intr-un castron, se adauga zaharul si zaharul vanilat, margarina si scortisoara, apoi se paseaza foarte fin. Cu aceasta crema de dovleac, se ung feliile de paine putin crocante si se decoreaza cu jumatati de nuca.


Se servesc imediat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide