Se curata telina si se taie felii rotunde, care se prajesc pe rand in ulei. In uleiul ramas se caleste si ceapa maruntita. Se adauga apoi faina si se
Se curata telina si se taie felii rotunde, care se prajesc pe rand in ulei. In uleiul ramas se caleste si ceapa maruntita. Se adauga apoi faina si se stinge cu apa. Se potriveste totul la gust de sare si piper, se adauga feliile de telina, arpagicul inabusit, maslinele oparite, mazarea fiarta, mararul tocat si se lasa totul la fiert 30 de minute. Se adauga dupa gust, zeama de lamaie.
Se serveste rece, presarata cu marar tocat marunt.
Alte aperitive:
Chiftele Piftie de curcan Ciuperci la cuptor
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti