Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s
Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua,
apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt proaspat.
Se sareaza dupa gust.
Se servesc fierbinti, simple
sau cu friptura.
Va recomandam urmatoarele retete de friptura:
Rosii umplute cu piept de pui
Pui la tava
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti