Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s
Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua,
apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt proaspat.
Se sareaza dupa gust.
Se servesc fierbinti, simple
sau cu friptura.
Va recomandam urmatoarele retete de friptura:
Rosii umplute cu piept de pui
Pui la tava
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii