Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s
Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua,
apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt proaspat.
Se sareaza dupa gust.
Se servesc fierbinti, simple
sau cu friptura.
Va recomandam urmatoarele retete de friptura:
Rosii umplute cu piept de pui
Pui la tava
Afara-i frig...... dar in casa e cald si bine, mai ales cand te imbie mirosul unei placinte extrem de gustoase.... ... va...
Placinta turceasca cu branza si spanacOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj