Cartofii se curata de coaja, apoi se taie marunt, se amesteca cu ceapa tocata marunt si se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de car
Cartofii se curata de coaja, apoi se taie marunt, se amesteca cu ceapa tocata marunt si se sareaza. Se incinge uleiul si se prajeste amestecul de cartofi. Se scot apoi si se lasa la scurs. Separat, se bat ouale si se toarna peste cartofi. Se amesteca bine si se pun din nou la prajit in uleiul incins.
Se serveste fierbinte, ornat cu frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa