Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde.Se coc pe gratar pe aragaz pe o parte si pe cealalta.Se curata usturoiul si s
Vinetele se spala, se sterg, se elimina cotorul si se taie felii rotunde.Se coc pe gratar pe aragaz pe o parte si pe cealalta.Se curata usturoiul si se taie feliute cit mai subtiri.Se spala patrunjelul si se rup frunzele.
Se pun intr-un vas straturi de felii de vinete, usturoi, frnze de patrunjel si putin ulei.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti