Vinetele umplute cu legume si cascaval sunt aperitive sanatoase si delicioase. Pot fi servite cu succes la orice ocazie festiva sau pentru o masa delicioasa. Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime. Miezul se scoate si se taie marunt.
Vinetele umplute cu legume si cascaval sunt aperitive sanatoase si delicioase. Vinetele se spala si se taie in doua pe lungime. Miezul se scoate si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Usturoiul se curata si se taie marunt. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie julien (felii subtiri). Ceapa se inabusa in 100 ml ulei cu 100 ml apa, apoi se adauga ardei gras, miezul de la vinete, usturoi, rosii, sare, piper si patrunjelul verde. Cu aceasta compozitie se umplu vinetele si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei (50 ml). Deasupra se toarna suc de rosii, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor la foc moderat, cca 30 de minute. Aproape de sfarsit se adauga vin.
Vinetele umplute cu legume si cascaval se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii