Se prepara volovanele, se pun apoi la copt, iar intre timp se prepara umplutura. Se curata legumele si se pun apoi la fiert. Separat, se prepara sosu
Se prepara volovanele, se pun apoi la copt, iar intre timp se prepara umplutura. Se curata legumele si se pun apoi la fiert. Separat, se prepara sosul, din untul pus la incalzit, se adauga faina, apoi se stinge cu lapte. Se adauga la urma smantana, legumele fierte si taiate cubulete mici, se potriveste la gust de sare si piper, dupa care se lasa sa mai dea intr-un clocot.
Se umplu apoi volovanele cu umplutura fierbinte. Alte aperitive:
Oua umplute Chiftele Piftie de curcan
Bucatarasul a lansat o provocare/concurs cum ca sa-i facem lu’domnu’ politist Godina o reteteta cu dedicatie,...
Facaluita lu’ Godina la slow cooker Crock-Pot 4,7 L DigitalOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj