Albus umplut cu brinza de vaci si ficat de pasare

Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 albus
  • 1 lingurita brinza de vaci
  • 1 ficat de pasare fiert
  • 1 rosie
  • marar verde
  • sare
  • 2 frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierbe oul tare, se tine putin in apa rece, apoi se curata. Se taie in doua, se scoate galbenusul si se inlocuieste cu brinza amestecata cu ficatul fiert si tocat, cu marar verde tocat si sare.
Se asaza pe farfurie cu salata verde si rosia taiata sferturi

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...