Aperitiv cu oua si ficat

Aceasta minunata reteta de aperitiv, oua umplute cu ficat, este o reteta simpla, usor de preparat, care are un gust cu adevarat delicios.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g ficat de gasca
  • Unt proaspat cat o nuca
  • Un varf de lingurita sare
  • Cateva frunze de salata verde.

Mod de preparare

In continuare veti afla modalitatea de preparare a unui aperitiv excelent, aperitivul cu oua si ficat. Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficatul de gasca fiert. Se adauga  unt proaspat cat o nuca, se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu varf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii. Gata, ati terminat de preparat reteta aperitivului cu oua si ficat.


Aperitivul cu oua si ficat reprezinta un aperitiv delicios pentru orice masa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...