Oua cu maioneza reprezinta reteta unui aperitiv clasic, din vremea bunicilor. Un aperitiv cu maioneza e delicios si potrivit pentru mesele cu multi invitati.
Iata modalitatea de prepare a oulelor cu maioneza. Se fierb ouale tari. Cand s-au racit se curata de coaja si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar, la care s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline. Ouale cu maioneza reprezinta un aperitiv extrem de delicios.
Ouale cu maioneza sunt foarte potrivite pentru mesele de pranz.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa