Cas cu oua

Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine cu furculita, sarea necesa

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati cas de 100 gr
  • 3 oua
  • o lingurita unt
  • 1 pahar smintina
  • o lingura faina
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine cu furculita, sarea necesara si smintina amestecata cu faina. Se da la cuptor sa se rumeneasca.
Se serveste imediat

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi

Un fel de mâncare principal, creat ad-hoc, după o revizie prin frigider și cămară! Cu un pic de...

Ceapa umpluta cu carne de pui, bacon si branzeturi
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise