Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive aveti nevoie de chifle, unt, oua, smantana, ceapa verde si bacon.
Chiflele cu oua jumari sunt delicioase. Pentru a prepara aceste aperitive chiflele se taie in doua si se pun la prajit intr-o tigaie.
Prajim si feliile de bacon.
Topim untul intr-o tigaie si adaugam ouale batute usor cu un praf de sare si putin piper.Le lasam la foc mic amestecand continuu pana se coaguleaza. In ultimul moment adaugam smantana si amestecam.
Repartizam ouale jumari peste jumatatile de chifle prajite, presaram cateva codite de ceapa verde tocata peste fiecare si asezam deasupra feliile de bacon.
Chiflele cu oua jumari se servesc cat sunt calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Myra's Kitchen.
Mancarea aceasta e destinata strict celor ce iubesc gulia. Eu ma aflu printre acestia si avand niste gulii mari si frumoase...
Gulii umplute cu legume la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj