Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta.
Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta, se pune sare si se toarna peste ceapa prajita. Se fac jumari si cand sunt gata se dau la o parte sa se racoreasca. Se trec apoi prin masina, impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa si cu un cartof, de prefefrinta fiert. Se amesteca bine, se mai adauga un ou crud, o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele, se dau prin pesmet si se prajesc in untura.
Chiftelele ca de piept de pasare se servesc cu salata verde.
Am rezistat tentațiilor dulci preparate de Timea, dar la sărături nu mă pot abține. Dacă anul trecut nu am reușit să...
Steluțe sărate a la TimeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj