Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta.
Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta, se pune sare si se toarna peste ceapa prajita. Se fac jumari si cand sunt gata se dau la o parte sa se racoreasca. Se trec apoi prin masina, impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa si cu un cartof, de prefefrinta fiert. Se amesteca bine, se mai adauga un ou crud, o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele, se dau prin pesmet si se prajesc in untura.
Chiftelele ca de piept de pasare se servesc cu salata verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii