Chiftelute cu oua

Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 1 ou crud
  • 400 gr. carne tocata
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sint frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat.
Se pot servi si calde, si reci

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...