Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun g
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se amesteca cu piper, mustar, sare, ulei si castraveciorul murat tocat marunt. Se umplu apoi albusurile cu compozitia obtinuta. Se asaza salata de legume pe un platou rotund, se asaza deasupra ouale umplute, in picioare.
Deasupra fiecarui ou se pune capacelul taiat, dintr-o rosie mica. Se
poate fixa cu putina maioneza, daca acesta aluneca. Pentru aspectul
decorativ se picura rosiilor cateva picaturi de unt. Se pun printre oua
foi de salata verde, taiate marunt.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciuperci la cuptor
Saratele
Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...
Tort cu dulceata de trandafiriOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj