Clatite cu spanac si cascaval

Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in dou

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • umplutura: 250 g cascaval
  • 100 g parmezan ras
  • 250 g spanac
  • un ou
  • 10 felii piept ardelenesc taiat in 2
  • sare
  • piper
  • 100 ml supa de legume
  • putin unt sau margarina

Mod de preparare

Frunzele de spanac se oparesc si se lasa la scurs. Se amesteca cu cascavalul, ou, sare si piper. Se umplu clatitele, se ruleaza si apoi se taie in doua. Se infasoara jumatate din clatite in piept ardelenesc si se aseaza in cratita in picioare, alternind cu clatite neinfasurate. Se toarna deasupra supa de legume, se presara cu doua linguri cascaval ras. Din loc in loc se pun bucati mici de unt. Se pune cratita 30 min la cuptor.
Se servesc calde scaldate in sosul lor.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulce super rapid

Habar nu am cum sa denumesc acest dulce...se prepara foarte rapid si e fantastic pentru micul dejun sau cand simtim nevoia de...

Dulce super rapid
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii