Friganele cu paine

Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine
  • 600 ml lapte
  • 2 oua
  • ulei

Mod de preparare

Se taie felii de franzela, care se inmoaie in lapte. Se lasa feliile pana ce absorb tot laptele. Se sparg ouale si se bat putin, apoi se adauga si o lingurita de ulei. Se pune ulei intr-o tigaie pe foc si cand s-a incalzit bine se dau feliile de paine prin ou si se prajesc in ulei pe ambele parti.


Se servesc fierbinti cu sote de morcov, sau cu mazare. Alte retete: Zacusca de ciuperci Papanasi fierti Placinta cu dovleac

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa