Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese

Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese sunt cele mai bune si rapide dulciuri, gata in cateva minute si savurate la fel de repede.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva felii de paine
  • 2 oua
  • lapte
  • dulceata de cirese
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Mama obisnuia sa ne faca la micul dejun, aceste friganele, mie si sorei mele. Ne placeau foarte mult cu dulceata de cirese si ma gandesc ce bune ar fi fost niste cirese rosii facute dulceata din Camara cu Bunatati din Natura.

Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant.

Pofta buna!


Friganelele se ung cu dulceata de cirese de la Bunatati din natura si se servesc alaturi de o cana de lapte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide