Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese

Friganele trase prin ou si lapte cu dulceata de cirese sunt cele mai bune si rapide dulciuri, gata in cateva minute si savurate la fel de repede.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cateva felii de paine
  • 2 oua
  • lapte
  • dulceata de cirese
  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Mama obisnuia sa ne faca la micul dejun, aceste friganele, mie si sorei mele. Ne placeau foarte mult cu dulceata de cirese si ma gandesc ce bune ar fi fost niste cirese rosii facute dulceata din Camara cu Bunatati din Natura.

Sunt foarte simplu de facut si rapide. Feliile de paine se trec prin lapte si ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se scot deoparte pe un servetel absorbant.

Pofta buna!


Friganelele se ung cu dulceata de cirese de la Bunatati din natura si se servesc alaturi de o cana de lapte.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert eclere cu crema de fructe de padure

M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...

Desert eclere cu crema de fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii