Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga grisul turnand in ploaie. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei mamaligute moi. Se adauga apoi gal
Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga grisul turnand in ploaie. Compozitia trebuie sa aiba consistenta unei mamaligute moi. Se adauga apoi galbenusurile si se amesteca energic. Se pune cu o lingurita din compozitie in apa pusa in prealabil la fiert. Pentru a nu se intari prea tare galustele, se poate pune in pasta de gris o jumatate de lingurita de unt.
Galustele se fierb acoperite si se servesc in supe.
Alte retete:
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Placinta de dovleac
Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...
Desert chec pufos din albusuriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa