Imitatie de ciuperci din rosii si oua tari

Se taie cite un capacel de la fiecare rosie si se lasa deoparte. Rosiile se scobesc de miez. Se taie cite un capacel si la ouale tari care se toaca ma

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua tari
  • 4-5 rosii mari rotunde
  • 1 ceapa tocata
  • maioneza din 2 oua
  • 1 pahar ulei
  • zeama de lamiie
  • mustar
  • sare
  • piper
  • 1 gogosar sau masline pentru garnitura

Mod de preparare

Se taie cite un capacel de la fiecare rosie si se lasa deoparte. Rosiile se scobesc de miez. Se taie cite un capacel si la ouale tari care se toaca marunt pentru garnitura. Se scot cu grija galbenusurile tari, se amesteca cu ceapa prajita sau cruda, sare, piper si putin mustar. Se umplu ouale cu acest amestec. Se pune capacelul rosiilor la loc si se presara deasupra albus tocat marunt. Se prepara maioneza. Se asaza rosiile pe un platou lung dind impresia de ciuperci. Maioneza se toarna imprejurul lor

Se garnisesc cu fisii de gogosar sau cu masline.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...