Ochiuri ciobanesti

Se prepara ochiurile in apa. Se prajesc ciupercile in unt cu verdeata si sare. Se aranjeaza pe un platou branza in mijloc. De jur-imprejur se pun ciup

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 gr ciuperci
  • 300 gr branza de burduf
  • patrunjel verde tocat
  • 1 lingura unt sau
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Se prepara ochiurile in apa. Se prajesc ciupercile in unt cu verdeata si sare. Se aranjeaza pe un platou branza in mijloc. De jur-imprejur se pun ciupercile si deasupra, peste branza se pun ochiurile.
Se servesc cu mamaliguta calda.

Alte retete:

Chiftelute

Placinta cu dovleac

Galuste cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...