Ochiuri cu cascaval la capac

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 400 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Se infierbanta uleiul si se adauga cascavalul taiat cubulete mici. Deasupra se sparg ouale, cu grija. Se introduce mancarea la cuptor si se lasa 10 minute.


Se servesc fierbinti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...