Ochiuri cu cascaval la capac

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 400 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Se infierbanta uleiul si se adauga cascavalul taiat cubulete mici. Deasupra se sparg ouale, cu grija. Se introduce mancarea la cuptor si se lasa 10 minute.


Se servesc fierbinti.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...