Ochiuri cu smantana

Smantana se pune intr-un vas mic, care se asaza pe foc. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga sare si ouale crude, sparte unul cate unul. Se pune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-12 oua
  • 200-300 gr smantana
  • sare

Mod de preparare

Smantana se pune intr-un vas mic, care se asaza pe foc. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga sare si ouale crude, sparte unul cate unul. Se pune vasul in cuptor, unde se lasa pana cand se intareste albusul.


Ochiurile de ou se servesc din vasul in care s-au pregatit.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Saratele

Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ciocolata si frisca

Parca n-am mai facut de mult ceva super ciocolatos :))

Desert prajitura cu ciocolata si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca