Ochiuri cu spanac si somon afumat

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa
Ochiuri cu spanac si somon afumat

Ingrediente

  • ochiuri – 4 buc
  • spanac tocat 200 g
  • ceapa – 1 buc
  • branza cheddar 100 g
  • porumb 2 linguri
  • somon fume 100 g
  • unt 20 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• incinge Breville Panini Maker Large si topeste untul, apoi adauga ceapa tocata cubulete, spanacul si porumbul, inchide capacul si lasa 1-2 minute sa se inmoaie
• adauga apoi bucati de somon fume si cele patru oua sparte din loc in loc. Inchide capacul pentru 2 minute.
• condimenteaza cu sare si piper dupa gust si presara deasupra branza cheddar.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...