Ochiuri cu spanac si somon afumat

Portii
2
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ochiuri – 4 buc
  • spanac tocat 200 g
  • ceapa – 1 buc
  • branza cheddar 100 g
  • porumb 2 linguri
  • somon fume 100 g
  • unt 20 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• incinge Breville Panini Maker Large si topeste untul, apoi adauga ceapa tocata cubulete, spanacul si porumbul, inchide capacul si lasa 1-2 minute sa se inmoaie
• adauga apoi bucati de somon fume si cele patru oua sparte din loc in loc. Inchide capacul pentru 2 minute.
• condimenteaza cu sare si piper dupa gust si presara deasupra branza cheddar.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu jeleu de visine

Desert tort cu jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca