Ochiuri cu sunca pe felii de franzela prajita

Acest aperitiv este ideal atunci cand trebuie sa pregatim ceva rapid si gustos. Se prajesc feliile de franzela in unt. Se asaza pe fiecare cate o feli

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de franzela
  • 8 felii de sunca
  • 8 oua
  • unt pentru prajit
  • piper

Mod de preparare

Acest aperitiv este ideal atunci cand trebuie sa pregatim ceva rapid si gustos. Se prajesc feliile de franzela in unt. Se asaza pe fiecare cate o felie de sunca si cate un ochi de ou prajit in unt, iar apoi se presara piper.


Se pot servi atat calde cat si reci. Alte aperitive: Ciuperci umplute Placinta cu dovleac Chiftelute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...