Pentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de parizer. La caldura, pielita dimprejur se strange.
Pentru ochiurile in cuib se taie parizerul in felii. Se incinge untura intr-o tigaie si se asaza feliile de parizer. La caldura, pielita dimprejur se strange, felia de parizer luand forma unui cuib, in care se sparge cate un ou. Se presara albusul cu putina sare si se tin pe masina pana cand ochiurile sunt gata. Se asaza pe farfurie cu garnitura de frunze de salata imprejur. Pentru ca sa iasa bine cuiburile, feliile de parizer trebuie sa fie neaparat intregi.
Ochiurile in cuib se servesc fierbinti.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti