Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se stinge cu apa si cu vin, amestecand mere
Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se stinge cu apa si cu vin, amestecand mereu, pana ce se obtine un sos bun. Se adauga sare si piper, se lasa sa fiarba putin, amestecand mereu. Se ia vasul de pe foc, se amesteca compozitia cu mustarul si cu sucul de la jumatate de lamaie. Ochiurile se prepara in apa, se scot cu lingura cu gauri, se asaza pe un platou, iar sosul se toarna peste ele.
Se servesc calde.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciuperci umplute
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti