Ochiuri prajite

Intr-o tigaie se pun 50 gr unt si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa sfaraie, se sparg ouale deasupra untului, cat mai jos, ca sa nu se imprastie

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pun 50 gr unt si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa sfaraie, se sparg ouale deasupra untului, cat mai jos, ca sa nu se imprastie albusul si se lasa la foc mic, pana se coaguleaza bine albusul.
Se servesc cu sos de rosii sau puse pe felii de sunca.

Alte retete:

Chiftele

Oua umplute cu ciuperci

Rosii umplute cu pipet de pui

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide