Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici.
Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici. Ciupercile din conserva se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala si se taie cuburi. sunca se taie julien (felii subtiri). Ouale se amesteca cu sunca, cascaval, rosii, sare si piper. Ceapa se pune la calit in ulei, impreuna cu ciupercile. Peste ceapa usor calita se adauga compozitia de oua. Omleta se prajeste pe o parte si pe cealalta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta asortata se serveste fierbinte.
O prajitura fina si aromata cu stafide inmuiate in coniac, care aduce putin cu pasca fara aluat.
Desert prajitura cu ricotta si smochineDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect