Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici.
Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici. Ciupercile din conserva se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala si se taie cuburi. sunca se taie julien (felii subtiri). Ouale se amesteca cu sunca, cascaval, rosii, sare si piper. Ceapa se pune la calit in ulei, impreuna cu ciupercile. Peste ceapa usor calita se adauga compozitia de oua. Omleta se prajeste pe o parte si pe cealalta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta asortata se serveste fierbinte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii