Omleta asortata

Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • sunca - 250 g
  • cascaval - 100 g
  • ciuperci - 100 g
  • rosii - 100 g
  • ceapa - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper

Mod de preparare

Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici. Ciupercile din conserva se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala si se taie cuburi. sunca se taie julien (felii subtiri). Ouale se amesteca cu sunca, cascaval, rosii, sare si piper. Ceapa se pune la calit in ulei, impreuna cu ciupercile. Peste ceapa usor calita se adauga compozitia de oua. Omleta se prajeste pe o parte si pe cealalta, intorcandu-se precum o clatita.

Omleta asortata se serveste fierbinte.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii