Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se ame
Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper. Cirnatii se taie felii subtiri. Se fac 4 omlete: cite 1/4 din ceapa, cirnati,l egume se pun la prajit intr-o lingura de unt. Peste acestea se adauga oua batute si se lasa sa creasca omletele. Dupa ce s-au turnat ouale nu se mai amesteca.
Inainte de servire se presara patrunjel
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti