Omleta colorata

Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se ame

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g mazare
  • 200 g fasole verde
  • 300 g ciuperci din conserva
  • o conserva mica de porumb
  • 400 g cartofi fierti
  • un ardei gras rosu
  • 4 cirnati
  • 2 cepe mari
  • 8-10 oua
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri unt
  • o lingura de patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper. Cirnatii se taie felii subtiri. Se fac 4 omlete: cite 1/4 din ceapa, cirnati,l egume se pun la prajit intr-o lingura de unt. Peste acestea se adauga oua batute si se lasa sa creasca omletele. Dupa ce s-au turnat ouale nu se mai amesteca.
Inainte de servire se presara patrunjel

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...