Cartofii se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Se pun cartofii la prajit in ulei incins cu sare si piper. Se adauga si ceapa ames
Cartofii se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Se pun cartofii la prajit in ulei incins cu sare si piper. Se adauga si ceapa amestecind uneori. Ouale se bat bine si se toarna peste cartofi. Nu se mai amesteca. Se intoarce omleta pe partea cealalta si se prajeste bine.
Se serveste cu vin sau bere
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti