Omleta cu ceapa

Untul se pune in tigaie pe foc, iar cand este fierbinte se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa sa se inmoaie bine, pana devine usor aurie, apoi se to

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe mici
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Untul se pune in tigaie pe foc, iar cand este fierbinte se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa sa se inmoaie bine, pana devine usor aurie, apoi se toarna ouale batute cu sare si piper. Cand este coapta se indoaie la jumatate.


Se serveste calda.

Alte retete:

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Galuste cu prune

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca