Omleta cu lapte

Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar la urma se adauga albusurile spuma

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 250 mI lapte
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1 lingura unt
  • sare

Mod de preparare

Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar la urma se adauga albusurile spuma. Se infierbanta untul intr-un vas si se prajeste omleta pe ambele parti.


Se serveste fierbinte. Alte retete: Zacusca Galuste cu prune Placinta cu dovleac

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Varza acra cu fasole rosie si carnati

inspirata de la Panacris. Foarte buna combinatia!

Varza acra cu fasole rosie si carnati
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni