Omleta cu legume

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai lasa putin la prajit. Separat se bat ouale cu lapte si se toarna peste cartofi. Se rade deasupra cascaval si se lasa pe foc pana se face omleta.


Se serveste cu salata verde. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Maioneza de post

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...