Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai
Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai lasa putin la prajit. Separat se bat ouale cu lapte si se toarna peste cartofi. Se rade deasupra cascaval si se lasa pe foc pana se face omleta.
Se serveste cu salata verde. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Maioneza de post
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura