Omleta cu legume

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai lasa putin la prajit. Separat se bat ouale cu lapte si se toarna peste cartofi. Se rade deasupra cascaval si se lasa pe foc pana se face omleta.


Se serveste cu salata verde. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Maioneza de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...