Pentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa, se pun 50 g branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul.
Pentru omleta cu malai si branza se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa), se pun 50g branza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de branza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute.
Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti