Omleta cu piept de pasare

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua -o ceasca de lapte dulce -o lingurita de faina -sare -piper macinat -un piept de pasare fiert -o lingura de smantana -verdeata tocata -o ceasca de ulei

Mod de preparare

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piparat dupa gust, apoi se scoate pe un platou. Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel : carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutitas, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei.


Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase, se serveste calda, asortata cu rosii intregi si ardei gras. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...