Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica s
Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piparat dupa gust, apoi se scoate pe un platou. Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel : carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutitas, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei.
Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase, se serveste calda, asortata cu rosii intregi si ardei gras. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada spanac
Pentru ca le-am facut cu un scop anume, adica sa le daruiesc, le-am numit magice. ''Prietenii Domeniului Cantacuzino...
Desert fursecuri Magice de CraciunIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa