Omleta cu praz si masline

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 gr unt
  • 450 gr praz
  • taiat rondele
  • 8 oua
  • 185 gr masline fara samburi
  • 100 gr rosii taiate felii

Mod de preparare

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna apoi peste praz si se adauga maslinele fara samburi si feliile de rosii. Se lasa omleta pe foc inca 3 minute, dupa care se introduce cu tigaia in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.


Se serveste cu salata de rosii si castraveti.

Alte aperitive:

Saratele Placinta de dovleac Piftie de curcan

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...