Omleta cu praz si masline

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 gr unt
  • 450 gr praz
  • taiat rondele
  • 8 oua
  • 185 gr masline fara samburi
  • 100 gr rosii taiate felii

Mod de preparare

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna apoi peste praz si se adauga maslinele fara samburi si feliile de rosii. Se lasa omleta pe foc inca 3 minute, dupa care se introduce cu tigaia in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.


Se serveste cu salata de rosii si castraveti.

Alte aperitive:

Saratele Placinta de dovleac Piftie de curcan

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide