Omleta cu resturi de friptura

Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua -o lingurita de faina -o ceasca de lapte dulce sau doua linguri de apa rece -2 felii de salam -2 felii de costita afumata -2 felii de friptura rece -o lingurita de bulion sau o rosie mare -verdeata tocata -ceasca de ulei

Mod de preparare

Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata. Se bat ouale intregi cu o lingurita de faina pusa in ploaie ca sa nu se faca cocoloase, se subtiaza cu apa rece sau cu o ceasca de lapte dulce, dupa care se prajeste in uleiul ramas. Omleta se intoarce cu atentie, ca sa nu se rupa, apoi se pune pe un platou si se acopera cu amestecul de carne, sarat si piperat dupa gust.


Omleta se ruleaza, si se taie felii groase si se serveste alaturi de cartofi prajiti. Langa ele se pun legume de sezon sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...