Se bat ouale bine cu o lingurita de smantana si o lingurita de faina pusa in ploaie. Cand amestecul este omogen, se pune restul de smantana, se sareaz
Se bat ouale bine cu o lingurita de smantana si o lingurita de faina pusa in ploaie. Cand amestecul este omogen, se pune restul de smantana, se sareaza si se pipereaza amestecul dupa gust, dupa care se prajeste omleta in ulei fierbinte. Dupa gust, omleta se poate bate si cu o lingurita de verdeata tocata marunt.
Se serveste calda, cu muraturi sau cu legume de sezon. Alte aperitive recomandate Rulada de pui Chiftele Ciuperci umplute
Cele mai pufoase si delicioase gogosi! :) Reteta de aluat pentru gogosi am luat-o de la Rocsi. Am facut mici modificari pe...
Gogosi glazurate cu ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.