Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci

1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin. 2.Pentru omleta se bat ouale cu o furculita. Se

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200g brinza topita cu ciuperci (sau cascaval)
  • 120 g smantana
  • 1/8 vin de porto
  • 8 oua
  • 2 linguri lapte
  • sare
  • piper alb macinat
  • 120g unt topit
  • 200g spanac proaspat
  • putina nucusoara rasa

Mod de preparare

1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin.

2.Pentru omleta se bat ouale cu o furculita.

Se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de unt topit si se prajeste omleta in 4 portii. Aceasta se aseaza pe 4 farfurii incalzite.

3. Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri cu unt topit la incins si se caleste spanacul 2-3 minute. Acestea se condimenteaza cu sare , piper si nucusoara.

4. Spanacul si sosul se aseaza pe farfurie linga omleta (sosul de brinza chiar pe omleta).
Pofta buna!

Reteta Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro

Alte retete cu spanac gasiti aici:

Spanac la cuptor,

Mincare de spanac cu usturoi,

Chiftelute din spanac, aburite

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste de porc caramelizate la cuptor

Coaste de porc caramelizate la cuptor
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea