Omleta cu taitei

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg bine si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se bat ouale intregi cu sare si piper, se toarna peste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 125g taitei
  • 50g unt
  • sare
  • piper
  • salata

Mod de preparare

Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare, se scurg bine si se asaza intr-o forma unsa cu unt. Se bat ouale intregi cu sare si piper, se toarna peste taitei, se adauga restul de unt taiat bucatele si se da forma la cuptor sa se coaca
Se serveste fierbinte cu o salata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...